Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βρείτε τη διεύθυνση IP διακομιστή στο cPanel

 Πώς να βρείτε κοινόχρηστο διακομιστή IP στο cPanel; Βρείτε τη διεύθυνση IP σας, ώστε να μπορείτε να κατευθύνετε τις εγγραφές DNS από τον καταχωρητή τομέα σας στον κεντρικό υπολογιστή ιστού. Εάν δεν θέλετε να δείξετε διακομιστές ονομάτων DNS, πρέπει να διαμορφώσετε τις εγγραφές dns.

Μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση IP μέσω του cPanel, εάν θέλετε να κατευθύνετε τις εγγραφές dns του τομέα σας σε αυτήν, όπως η κατάδειξη εγγραφών A. Βρείτε την κοινόχρηστη διεύθυνση IP του διακομιστή, ώστε να μπορείτε να κατευθύνετε τις εγγραφές DNS από τον καταχωρητή τομέα σας στον κεντρικό υπολογιστή ιστού. Εάν δεν θέλετε να δείξετε διακομιστές ονομάτων DNS, πρέπει να διαμορφώσετε τις εγγραφές dns.

Βήμα 1. Συνδεθείτε στο cPanel με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Το cPanel είναι το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης διακομιστή ιστού. Πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων παρέχουν στους πελάτες φιλοξενίας cPanel για διαχείριση ιστότοπου, τομέα, βάσης δεδομένων και email. Αυτοί οι οικοδεσπότες Ιστού περιλαμβάνουν Bluehost , Justhost , Hostgator , FatCow, WebHosting Pad, Inmotion φιλοξενία και πολλά άλλα.

αναζήτηση στατιστικών cpanel
αναζήτηση στατιστικών cpanel

Βήμα 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Expend Stats για να προβάλετε τη διεύθυνση IP

Στη συνέχεια, θα βρείτε την Κοινόχρηστη διεύθυνση IP στο cPanel. Εάν δεν μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία δαπανών, πιθανότατα έχει ήδη δαπανηθεί. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να εντοπίσετε τη διεύθυνση IP του διακομιστή σας, προσπαθήστε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης ή/και να μεγιστοποιήσετε το παράθυρο. Καθώς το παράθυρο του προγράμματος περιήγησής σας μπορεί να μην είναι αρκετά μεγάλο για να εμφανίζει όλες τις πληροφορίες.


βρείτε το cpanel κοινόχρηστης διεύθυνσης IP
βρείτε το cpanel κοινόχρηστης διεύθυνσης IP

Κανονικά, εάν ο τομέας σας αγοράστηκε και με τη φιλοξενία ιστού σας, δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε τους διακομιστές ονομάτων ή τις εγγραφές dns. Εάν έχετε καταχωρίσει τον τομέα σε καταχωρητή τρίτου μέρους και θέλετε να τον φιλοξενήσετε με τον κεντρικό υπολογιστή ιστού σας, μπορείτε είτε να αλλάξετε τους διακομιστές ονομάτων από τον καταχωρητή σας στη φιλοξενία σας είτε απλώς να ενημερώσετε τις εγγραφές του dns για να τον κατευθύνετε στη διεύθυνση IP του διακομιστή ιστού σας. Ένα καλό παράδειγμα είναι αυτός ο ιστότοπος ελέγχου φιλοξενίας ιστοσελίδων , ο τομέας είναι εγγεγραμμένος στο GoDaddy, αλλά ο ιστότοπος φιλοξενείται με Bluehost. Ακολουθεί οδηγός σχετικά με το πώς να κατευθύνετε το όνομα τομέα από το GoDaddy στο Bluehost . Η εύρεση της κοινόχρηστης διεύθυνσης IP μέσω του cPanel μπορεί να σας βοηθήσει να ανακατευθύνετε τομείς από τον καταχωρητή σας στον κεντρικό υπολογιστή σας.

Σημειώστε ότι αυτή η IP διακομιστή δεν είναι αποκλειστική διεύθυνση IP, δεν μπορείτε να περιηγηθείτε απευθείας στον ιστότοπό σας μέσω της διεύθυνσης IP. Είναι μια κοινόχρηστη διεύθυνση IP του διακομιστή στον οποίο είναι εγκατεστημένος ο λογαριασμός φιλοξενίας σας. Πολλές κοινόχρηστες υπηρεσίες φιλοξενίας Ιστού προσφέρουν μόνο δωρεάν κοινές διευθύνσεις IP. Εάν θέλετε να αποκτήσετε τη δική σας αποκλειστική διεύθυνση IP, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε ξεχωριστά. Ορισμένα προηγμένα πακέτα κοινόχρηστης φιλοξενίας ενδέχεται επίσης να περιλαμβάνουν δωρεάν αποκλειστική IP. Επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη Ιστού σας εάν δεν είστε σίγουροι για αυτό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πώς να προσθέσετε πρόσθετες εικόνες παραλλαγών σε προϊόντα στο WooCommerce

  Το WooCommerce σάς  δίνει τη δυνατότητα να προσθέτετε απεριόριστες εικόνες σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα σας.  Ωστόσο, η προσθήκη περισσότερων από μία εικόνων στις παραλλαγές κάθε προϊόντος είναι αδύνατη. Επειδή  τα προϊόντα με εικόνες πωλούν καλύτερα  , ο περιορισμός του αριθμού των φωτογραφιών για τις διαφορετικές παραλλαγές θα περιορίσει τις δυνατότητες κέρδους σας. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε να  προσθέτετε επιπλέον εικόνες παραλλαγών στο WooCommerce  . Γιατί να προσθέσετε εικόνες παραλλαγής Οι εικόνες θα δείχνουν στους επισκέπτες του καταστήματός μας πώς μοιάζει το προϊόν που τους ενδιαφέρει. Όταν οι επισκέπτες έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται, θα είναι ευκολότερο να αποφασίσουν και να τις μετατρέψουν σε πελάτες. Ακολουθούν οι τρεις κύριοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να προσθέσετε περισσότερες εικόνες στις σελίδες των προϊόντων σας: Μειώστε τα ποσοστά επιστροφής  – όταν οι πελάτες γνωρίζουν ακριβώς πώς είναι το προϊόν, ελαχιστοποιείτε το παιχνίδι εικασιών και αυξάνε

Ρυθμίσεις Για Αλλαγή Στο CloudFlare Μετά Την Αλλαγή Του Κεντρικού Υπολογιστή

  Χρησιμοποιείτε Cloudflare CDN; Έχετε αλλάξει τον πάροχο φιλοξενίας ή σχεδιάζετε να αλλάξετε; Και σκέφτεστε τι να κάνετε με τις  ρυθμίσεις του Cloudflare  για να το χρησιμοποιήσετε μετά την αλλαγή του παρόχου φιλοξενίας; Λοιπόν, είστε στο σωστό μέρος γιατί θα συζητήσουμε ακριβώς το ίδιο εδώ. Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ  το Cloudflare CDN  , εξεπλάγην όταν είδα τη βελτίωση στην ταχύτητα και την απόδοση του ιστότοπού μου. Η χρήση του CDN είναι ο καλύτερος και λειτουργικός τρόπος για να αυξήσετε την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας στο WordPress, επομένως είμαι σίγουρος ότι δεν θέλετε να το χάσετε μετά τη μετεγκατάσταση του κεντρικού υπολογιστή. Εάν είστε νέος στο CDN, τότε ορίστε  τι είναι το CDN;  Εάν το γνωρίζετε ήδη, τότε μη διστάσετε να μεταβείτε στην επόμενη ενότητα της ανάρτησης… Τι είναι το CDN; Ένα   δίκτυο παράδοσης περιεχομένου   ή  δίκτυο  διανομής περιεχομένου   (  CDN  ) είναι ένα γεωγραφικά κατανεμημένο δίκτυο   διακομιστών μεσολάβησης   και των   κέντρων δεδομένων τους