Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βρείτε τη διεύθυνση IP διακομιστή στο cPanel

 Πώς να βρείτε κοινόχρηστο διακομιστή IP στο cPanel; Βρείτε τη διεύθυνση IP σας, ώστε να μπορείτε να κατευθύνετε τις εγγραφές DNS από τον καταχωρητή τομέα σας στον κεντρικό υπολογιστή ιστού. Εάν δεν θέλετε να δείξετε διακομιστές ονομάτων DNS, πρέπει να διαμορφώσετε τις εγγραφές dns.

Μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση IP μέσω του cPanel, εάν θέλετε να κατευθύνετε τις εγγραφές dns του τομέα σας σε αυτήν, όπως η κατάδειξη εγγραφών A. Βρείτε την κοινόχρηστη διεύθυνση IP του διακομιστή, ώστε να μπορείτε να κατευθύνετε τις εγγραφές DNS από τον καταχωρητή τομέα σας στον κεντρικό υπολογιστή ιστού. Εάν δεν θέλετε να δείξετε διακομιστές ονομάτων DNS, πρέπει να διαμορφώσετε τις εγγραφές dns.

Βήμα 1. Συνδεθείτε στο cPanel με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.The best beaches in Greece

Το cPanel είναι το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης διακομιστή ιστού. Πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων παρέχουν στους πελάτες φιλοξενίας cPanel για διαχείριση ιστότοπου, τομέα, βάσης δεδομένων και email. Αυτοί οι οικοδεσπότες Ιστού περιλαμβάνουν Bluehost , Justhost , Hostgator , FatCow, WebHosting Pad, Inmotion φιλοξενία και πολλά άλλα.

αναζήτηση στατιστικών cpanel
αναζήτηση στατιστικών cpanel

Βήμα 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Expend Stats για να προβάλετε τη διεύθυνση IP

Στη συνέχεια, θα βρείτε την Κοινόχρηστη διεύθυνση IP στο cPanel. Εάν δεν μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία δαπανών, πιθανότατα έχει ήδη δαπανηθεί. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να εντοπίσετε τη διεύθυνση IP του διακομιστή σας, προσπαθήστε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης ή/και να μεγιστοποιήσετε το παράθυρο. Καθώς το παράθυρο του προγράμματος περιήγησής σας μπορεί να μην είναι αρκετά μεγάλο για να εμφανίζει όλες τις πληροφορίες.


βρείτε το cpanel κοινόχρηστης διεύθυνσης IP
βρείτε το cpanel κοινόχρηστης διεύθυνσης IP

Κανονικά, εάν ο τομέας σας αγοράστηκε και με τη φιλοξενία ιστού σας, δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε τους διακομιστές ονομάτων ή τις εγγραφές dns. Εάν έχετε καταχωρίσει τον τομέα σε καταχωρητή τρίτου μέρους και θέλετε να τον φιλοξενήσετε με τον κεντρικό υπολογιστή ιστού σας, μπορείτε είτε να αλλάξετε τους διακομιστές ονομάτων από τον καταχωρητή σας στη φιλοξενία σας είτε απλώς να ενημερώσετε τις εγγραφές του dns για να τον κατευθύνετε στη διεύθυνση IP του διακομιστή ιστού σας. Ένα καλό παράδειγμα είναι αυτός ο ιστότοπος ελέγχου φιλοξενίας ιστοσελίδων , ο τομέας είναι εγγεγραμμένος στο GoDaddy, αλλά ο ιστότοπος φιλοξενείται με Bluehost. Ακολουθεί οδηγός σχετικά με το πώς να κατευθύνετε το όνομα τομέα από το GoDaddy στο Bluehost . Η εύρεση της κοινόχρηστης διεύθυνσης IP μέσω του cPanel μπορεί να σας βοηθήσει να ανακατευθύνετε τομείς από τον καταχωρητή σας στον κεντρικό υπολογιστή σας.

Σημειώστε ότι αυτή η IP διακομιστή δεν είναι αποκλειστική διεύθυνση IP, δεν μπορείτε να περιηγηθείτε απευθείας στον ιστότοπό σας μέσω της διεύθυνσης IP. Είναι μια κοινόχρηστη διεύθυνση IP του διακομιστή στον οποίο είναι εγκατεστημένος ο λογαριασμός φιλοξενίας σας. Πολλές κοινόχρηστες υπηρεσίες φιλοξενίας Ιστού προσφέρουν μόνο δωρεάν κοινές διευθύνσεις IP. Εάν θέλετε να αποκτήσετε τη δική σας αποκλειστική διεύθυνση IP, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε ξεχωριστά. Ορισμένα προηγμένα πακέτα κοινόχρηστης φιλοξενίας ενδέχεται επίσης να περιλαμβάνουν δωρεάν αποκλειστική IP. Επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη Ιστού σας εάν δεν είστε σίγουροι για αυτό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

WordPress και CSS (Προσθήκη, επεξεργασία και προσαρμογή της εμφάνισης του ιστότοπού σας): ένας ολοκληρωμένος οδηγός

  Ο σχεδιασμός μιας νέας ιστοσελίδας δεν είναι καθόλου άθλος.  Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε κάτι που θα απολαύσουν οι επισκέπτες σας.  Αλλά δεν θέλετε η διαδικασία να διαρκέσει για πάντα ή να σας κουράσει από το να είστε πολύ περίπλοκοι που θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον δολάρια σε έναν προγραμματιστή για κάθε αλλαγή που απαιτεί κωδικοποιητή. Σίγουρα έχετε συναντήσει το WordPress ως μια αξιόπιστη λύση ενώ σερφάρετε σε ιστοσελίδες από τον φορητό υπολογιστή σας.  Ο συνδυασμός της πιο στιβαρής πλατφόρμας CMS με το CSS θα δημιουργήσει έναν όμορφο ιστότοπο παραγωγής ισχύος. Αυτό το σεμινάριο για αρχάριους θα σας εκθέσει σε  σαφείς απαντήσεις σε τυχόν αμφιβολίες ή ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το WordPress και το CSS. Πίνακας περιεχομένων Τι είναι το CSS; Πώς λειτουργεί το CSS; Γιατί να χρησιμοποιήσετε CSS; Βέλτιστες πρακτικές CSS Πού βρίσκεται το CSS στο WordPress; Πώς να επεξεργαστείτε το WordPress CSS Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένο CSS στο WordPress Διαφορετικά πρόσθετα

Ρυθμίσεις Για Αλλαγή Στο CloudFlare Μετά Την Αλλαγή Του Κεντρικού Υπολογιστή

  Χρησιμοποιείτε Cloudflare CDN; Έχετε αλλάξει τον πάροχο φιλοξενίας ή σχεδιάζετε να αλλάξετε; Και σκέφτεστε τι να κάνετε με τις  ρυθμίσεις του Cloudflare  για να το χρησιμοποιήσετε μετά την αλλαγή του παρόχου φιλοξενίας; Λοιπόν, είστε στο σωστό μέρος γιατί θα συζητήσουμε ακριβώς το ίδιο εδώ. Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ  το Cloudflare CDN  , εξεπλάγην όταν είδα τη βελτίωση στην ταχύτητα και την απόδοση του ιστότοπού μου. Η χρήση του CDN είναι ο καλύτερος και λειτουργικός τρόπος για να αυξήσετε την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας στο WordPress, επομένως είμαι σίγουρος ότι δεν θέλετε να το χάσετε μετά τη μετεγκατάσταση του κεντρικού υπολογιστή. Εάν είστε νέος στο CDN, τότε ορίστε  τι είναι το CDN;  Εάν το γνωρίζετε ήδη, τότε μη διστάσετε να μεταβείτε στην επόμενη ενότητα της ανάρτησης… Τι είναι το CDN; Ένα   δίκτυο παράδοσης περιεχομένου   ή  δίκτυο  διανομής περιεχομένου   (  CDN  ) είναι ένα γεωγραφικά κατανεμημένο δίκτυο   διακομιστών μεσολάβησης   και των   κέντρων δεδομένων τους

Πώς να αντιγράψετε σελίδα WordPress ή ανάρτηση ιστολογίου με ή χωρίς πρόσθετο

  Θέλατε ποτέ να αντιγράψετε μια σελίδα WordPress για να επιταχύνετε τη διαδικασία σχεδιασμού αλλά δεν ξέρατε πώς; Η αντιγραφή μιας σελίδας ή μιας ανάρτησης είναι ένα πρακτικό βήμα που θα σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους, και επομένως αξίζει να το γνωρίζετε. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε  πώς να αντιγράφετε μια σελίδα WordPress ή μια ανάρτηση ιστολογίου  με ή χωρίς πρόσθετο. Γιατί να κάνουμε διπλότυπες σελίδες ή αναρτήσεις στο WordPress Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να κλωνοποιήσετε μια σελίδα WordPress, μια ανάρτηση ή έναν προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης, όπως λήψη ή προϊόν, και εδώ είναι οι πιο συνηθισμένοι: Συνεπής σχεδιασμός. Εξοικονόμηση χρόνου. Συχνά, θέλουμε οι σελίδες του ιστότοπού μας να έχουν την ίδια εμφάνιση.  Η συνέπεια είναι μια ουσιαστική πτυχή  της δημιουργίας και του σχεδιασμού μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας. Αν σχεδιάσατε μια σελίδα με την οποία είστε ικανοποιημένοι, είναι χαμό να τη χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά και να ξεκινήσετε με ένα νέο σχέδιο στην επόμενη σελίδα.  Η